KIM MYUNGSOO FANFICTION

Posts tagged “Park Jiyeon

[Chaptered] Love, Life Of Us (Part 1)

cover love life of us

Title: Love, Life of Us

Author: @Kikyindriyani

Main Cast:

Kim Myungsoo/L (Infinite) ‖ Son Naeun (Apink)

Other Cast:

Lee Howon/Hoya (Infinite) ‖ Jung Eunji (Apink) ‖ Kim Sunggyu (Infinite) ‖ Jung Soojung/Krystal (Fx)

Introduce New Cast:

Nam Woohyun (Infinite) ‖ Park Chorong (Apink) ‖ Park Jiyeon (T-Ara) ‖ Han Sanghyuk/Hyuk (VIXX)

Genre: Romance, Family, Angst, Marriage Life (Maybe)

Ratting: PG15-PG17

Length: Chaptered

Disclaimer: Semua cast adalah milik Tuhan dan agensi mereka masing-masing. But this story is MINE dan ide cerita pure dari hasil pemikiranku sendiri. Please don’t copas this story. Don’t be a silent reader. RCL please…

.

.

.

Sumarry:

Bagaimana perasaanmu jika melihat sosok yang jelas-jelas sudah meninggal, bahkan kau sendiri ikut ke acara pemakamannya dan menangis disamping nisannya. Tiba-tiba berada dihadapanmu, terkejut bukan? Inilah saat yang paling mengejutkan dimana ia berkata bahwa ia akan bertanggung jawab terhadapmu dan akan selalu melindungimu.

.

.

Annyeong…. setelah sekian lama aku menghilang dari sini. akhirnya bisa post kelanjutan FF ini kkk mian karena aku baru punya waktu luang untuk selesain part 1 dari ff ini. semoga masih inget sama jalan ceritanya. sekali lagi mianhae jeongmal mianhae 😥 Mian kalau banyak typo mian juga kalau makin ancur ceritanya. dan jangan lupa untuk kasih komentar setelah baca cerita ini 🙂 Happy Reading 😀

.

.

Before Story:

Love For A Year

Don’t You Remember Me?

Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5, Part 6 (End)

Love, Life of Us

[Teaser]

.

.

.

(more…)


[Chapter – PART 12] Marriage Not Dating

marriagenodating

B2utyInspirit presents

.

REMAKE OF DRAMA WITH THE SAME TITLE

.

 Marriage Not Dating

.

| Marriage Not Dating – Go Back |

| Kim Liah |

|Chaptered |

| Kim Myungsoo, Park Jiyeon |

| Choi Minho, Jung Soojung, Hwang Kwanghee, Hye Jeong |

| Romance, Married Life, Friendship |

| PG-18 |

|Warning: This story purely comes from my mind. No plagiarism. Be carefull of typo(s) |

.

.

.

 RCL PLEASE (more…)


Still Ya!

SY

B2utyInspirit presents

Still Ya! |

| Kim Liah |

|Ficlet|

| Kim Myungsoo, Park Jiyeon, Kim Taehyung |

| Romance, Tragedy |

| PG-18 |

|Warning: This story purely comes from my mind. No plagiarism. Be carefull of typo(s) |

Lemme have third chance!
(more…)


Love Him Not

LMN

B2utyInspirit presents

| Love Him Not |

| Kim Liah |

|Ficlet|

| Kim Myungsoo, Park Jiyeon, Kim Taehyung |

| Romance |

| PG-18 |

|Warning: This story purely comes from my mind. No plagiarism. Be carefull of typo(s) |

Tuhan, apa aku salah telah jatuh cinta padanya? (more…)


Love, Life Of Us [Teaser]

cover love life of us

Title: Love, Life of Us (Sequel from Don’t You Remember Me?)

Author: @Kikyindriyani

Main Cast:

Kim Myungsoo/L (Infinite) ‖ Son Naeun (Apink)

Other Cast:

Lee Howon/Hoya (Infinite) ‖ Jung Eunji (Apink) ‖ Kim Sunggyu (Infinite) ‖ Jung Soojung/Krystal (Fx)

Introduce New Cast:

Nam Woohyun (Infinite) ‖ Park Chorong (Apink) ‖ Park Jiyeon (T-Ara) ‖ Han Sanghyuk/Hyuk (VIXX)

Genre: Romance, Family, Angst, Marriage Life (Maybe)

Ratting: PG15-PG17

Length: Chaptered

Disclaimer: Semua cast adalah milik Tuhan dan agensi mereka masing-masing. But this story is MINE dan ide cerita pure dari hasil pemikiranku sendiri. Please don’t copas this story. Don’t be a silent reader. RCL please…

.

Sumarry:

Bagaimana perasaanmu jika melihat sosok yang jelas-jelas sudah meninggal, bahkan kau sendiri ikut ke acara pemakamannya dan menangis disamping nisannya. Tiba-tiba berada dihadapanmu, terkejut bukan? Inilah saat yang paling mengejutkan dimana ia berkata bahwa ia akan bertanggung jawab terhadapmu dan akan selalu melindungimu.

.

.

.

Annyeong…. 😀

Hari ini aku kembali lagi membawa sequel dari FF sebelumnya Don’t You Remember Me. 🙂

Sebelumnya aku mau minta maaf terutama untuk admin disini. Mungkin di bulan maret atau april aku gak bisa post FF karena sibuk dengan persiapan UN kayak US, Try Out sama Ujian Praktek.

So, mungkin aku akan hiatus sampai UN berakhir. Mohon pengertiannya 🙂

Mungkin Cuma itu pengumumannya. Hehe

Dan satu lagi nih… aku nambahin empat cast baru disini kkk

Semoga kalian suka dengan teaser atau lebih tepatnya cerita singkat dari part 1 ini.

Happy Reading^^

.

.

Before Story:

Love For A Year

Don’t You Remember Me?

Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5, Part 6 (End)

.

.

(more…)


My Love or My Debt [Teaser]

MY LOVE OR MY DEBT

Kimleehye19 Artposter & Storyline

Starring:

Kim Myungsoo | Park Jiyeon | Irene Bae

Co. Starring:

Zhang Yixing a.k.a. Lay | Lee Sungyeol | Wendy Son | Yoon Bomi (more…)


Marriage Not Dating (11)

marriagenodating

 

B2utyInspirit presents

.

.

.

 Marriage Not Dating

.

REMAKE OF DRAMA WITH THE SAME TITLE

.

| Marriage Not Dating – Go Back |

| Kim Liah |

|Chaptered |

| Kim Myungsoo, Park Jiyeon |

| Choi Minho, Jung Soojung, Hwang Kwanghee, Hye Jeong |

| Romance, Married Life, Friendship |

| PG-18 |

|Warning: This story purely comes from my mind. No plagiarism. Be carefull of typo(s) |

.

.

SEBAIKNYA LO GAK USAH BACA KALAU CUMA NUMPANG BACA AJE TANPA ETIKAD BAIK!!!

Thanks buat yang minta FF remake DRAMA ini tetap dilanjutin walau mungkin udah ada yang nonton dramanya. Gue udah pamitan tapi balik lagi post disini. Gue malas nglanjutin karna comment-comment reader2 Kimmy menyebalkan yang nuduh gue plagiat tapi bukan di FF ini serta penyebar password, so I leave it. Sorry, gue gak jadi ngubah ceritanya seperti ide cerita gue, karna gue udah lupa ma draftnya. wkwkwk. For those who have good morals and missed my FF go HERE.

(more…)


Aposta [1]

aposta-by-peniadts

Park Nukyeon’s Present

Aposta

#myungzy version#

 staring

Kim Myungsoo and Bae Suzy

also

Infinite, Park Jiyeon and Son Naeun as supported cast

 PG15 // Chaptered // Romance and School Life

Thank you to ThatGirl{Quotev} and poster goes to peniadts@cafeposterart

All of the cast are belong to God – Also published in personal blog

[NOT FOR A SIDERS]

I’m not crying because of you ; you’re not worth it
I’m crying because my delusion of who you were was shattered by
the truth of who you are

 

CHAPTER 1

(more…)


Missing You

Missing You

 

| Missing You |

| Xiaocya |

|Oneshoot|

| Park Jiyeon, Kim Myungsoo, Bae Sooji|

| Romance, Fantasy, Angst |

| PG-13 |

|Warning: This story purely comes from my mind based on Kara Secret Love series. No plagiarism. Be careful of typo(s)  |

(more…)


Marriage Not Dating (10)

marriagenodating

B2utyInspirit presents

.

REMAKE OF DRAMA WITH THE SAME TITLE

.

 Marriage Not Dating

.

| Marriage Not Dating – You must not be found out till the last moment|

| Kim Liah |

|Chaptered |

| Kim Myungsoo, Park Jiyeon |

| Choi Minho, Jung Soojung, Hwang Kwanghee, Hye Jeong |

| Romance, Married Life, Friendship |

| PG-18 |

|Warning: This story purely comes from my mind. No plagiarism. Be carefull of typo(s) |

 Untuk chapter selanjutnya akan aku kembangkan sendiri,

jenuh mengikuti alur drama itu, ya walau konfliknya masih sama.

RCL PLEASE (more…)


Marriage Not Dating (9)

marriagenodating

B2utyInspirit presents

.

REMAKE OF DRAMA WITH THE SAME TITLE

.

 Marriage Not Dating

.

 

| Marriage Not Dating – A Far Away Night From Home |

| Kim Liah |

|Chaptered |

| Kim Myungsoo, Park Jiyeon |

| Choi Minho, Jung Soojung, Hwang Kwanghee, Hye Jeong |

| Romance, Married Life, Friendship |

| PG-18 |

|Warning: This story purely comes from my mind. No plagiarism. Be carefull of typo(s) | (more…)


Marriage Not Dating (8)

marriagenodating

B2utyInspirit presents

.

REMAKE OF DRAMA WITH THE SAME TITLE

.

 Marriage Not Dating

 

.

| Marriage Not Dating – Marry Me If You Could |

| Kim Liah |

|Chaptered |

| Kim Myungsoo, Park Jiyeon |

| Choi Minho, Jung Soojung, Hwang Kwanghee, Hye Jeong |

| Romance, Married Life, Friendship |

| PG-18 |

|Warning: This story purely comes from my mind. No plagiarism. Be carefull of typo(s) |

(more…)


Marriage Not Dating (7)

marriagenodating

B2utyInspirit presents

.

REMAKE OF DRAMA WITH THE SAME TITLE

.

 Marriage Not Dating

 

.

| Marriage Not Dating – Its okay not to be ok |

| Kim Liah |

|Chaptered |

| Kim Myungsoo, Park Jiyeon |

| Choi Minho, Jung Soojung, Hwang Kwanghee, Hye Jeong |

| Romance, Married Life, Friendship |

| PG-18 |

|Warning: This story purely comes from my mind. No plagiarism. Be carefull of typo(s) |

.

AKU PALING GAK SUKA YANG NAMANYA DIDESAK ‘KAPAN DI POST?’ ‘KAPAN DILANJUTIN?’

MESKI FF KU BANYAK YANG BELUM KU LANJUTIN, BUKAN BERARTI AKU MAU

MENGUBURNYA DALAM-DALAM DAN MELUPAKANNYA.

BUT IF YOU PRESSURE ME TO CONTINUE IT SOON,

I’LL BE MAD AND BORED THEN THROW OUT MYSELF FROM THIS FF WORLD.

AKU JUGA PUNYA KEHIDUPAN SENDIRI, MASALAH SENDIRI DIDUNIA NYATAKU INI.

SO, UNDERSTAND ME PLEASE!

RCL PLEASE!!

(Tanda titik adalah perpindahan lokasi sementara tanda bintang adalah perubahan waktu)
(more…)


Pocky Choco Choky (Part 2)

Cover Pocky

Author                  : Jeska

 

Title                       : Pocky Choco Choky Myungsoo-Jiyeon

 

Main Cast            : Kim Myungsoo (Infinite)

Park Jiyeon (T-ara)

 

Support Cast      : Bae Suzy (Miss A)

Im Jaebum (JJ Project)

Krystal Jung (Fx)

Choi Sulli (Fx)

Lee Jieun (IU)

Son Naeun (Apink)

And Others

 

Genre                   : Comedy, School Life

 

Rating                   : General

 

Length                  : Chaptered

 

Previous Part > preview – Part 1

 

Disclaimer           : The Cast(s) is not mine, but the plot is mine. Please don’t be a Plagiator and Re-   Post this fanfict without my permission. Happy reading, good readers ^^

 

Note                      : Nama kucing Jiyeon disini, sama sekali gak ada hubungannya dengan nama anjing Key shinee atau siapapun. Itu murni untuk kepentingan pemulisan. Dan juga untuk beberapa tokoh yang sedikit dinistakan(?), Author minta maaf bagi yang merasa mengidolakan. Mohon pengertiannya ^^  (more…)


Marriage Not Dating (6)

marriagenodating

 

B2utyInspirit presents
(more…)


Marriage Not Dating (5)

marriagenodating

B2utyInspirit presents
(more…)


Marriage Not Dating (4)

marriagenodating

 

B2utyInspirit presents

.

.

.

 Marriage Not Dating

REMAKE OF DRAMA WITH THE SAME TITLE

.

| Marriage Not Dating – For Whom We cook Pancakes |
| Kim Liah |
|Chaptered |
| Kim Myungsoo, Park Jiyeon |
| Choi Minho, Jung Soojung, Hwang Kwanghee, Hye Jeong |
| Romance, Married Life, Friendship |
| PG-18 |
|Warning: This story purely comes from my mind. No plagiarism. Be carefull of typo(s) |

.

Maaf telat postnya, sepertinya aku tak bisa post tiap hari lagi. Aku berencana memendekkan apa yang sudah aku tulis dulu. Karna dari comment-comment kalian, itu menandakan kalau apa yang ingin aku sampaikan belum bisa kalian mengerti alias amburadul, semrawut dan bikin bingung.

RCL PLEASE (more…)


Marriage Not Dating (2)

marriagenodating

B2utyInspirit presents

.

REMAKE OF DRAMA WITH THE SAME TITLE

.

 Marriage Not Dating

.

 

.

| Marriage Not Dating – People Management |

| Kim Liah |

|Chaptered |

| Kim Myungsoo, Park Jiyeon |

| Choi Minho, Jung Soojung, Hwang Kwanghee, Hye Jeong |

| Romance, Married Life, Friendship |

| PG-18 |

|Warning: This story purely comes from my mind. No plagiarism. Be carefull of typo(s) | (more…)


Marriage Not Dating (1)

marriagenodating

B2utyInspirit presents

.

REMAKE OF DRAMA WITH THE SAME TITLE

.

 Marriage Not Dating

.

 

.

| Marriage Not Dating – How to Break up in a Civil Way|

| Kim Liah |

|Chaptered |

| Kim Myungsoo, Park Jiyeon |

| Choi Minho, Jung Soojung, Hwang Kwanghee, Hye Jeong |

| Romance, Married Life, Friendship |

| PG-18 |

|Warning: This story purely comes from my mind. No plagiarism. Be carefull of typo(s) |

RCL PLEASE

. (more…)


Marriage Not Dating ~ Teaser

marriagenodating

B2utyInspirit presents

.

.

.

 Marriage Not Dating

 

| Marriage Not Dating ~ TEASER |

| Kim Liah |

|Chaptered |

| Kim Myungsoo, Park Jiyeon |

| Choi Minho, Jung Soojung, Hwang Kwanghee, Hye Jeong |

| Romance, Married Life, Friendship |

| PG-18 |

|Warning: This story purely comes from my mind, BASED of Drama MarriageNot Dating. No plagiarism. Be carefull of typo(s) |

 RCL PLEASE (more…)


Pocky Choco Choky (Part 1)

Cover Pocky

Author             : Jeska (@JesskaFeruni)

 

Title                 : Pocky Choco Choky Myungsoo-Jiyeon

 

Main Cast        : Kim Myungsoo (Infinite)

Park Jiyeon (T-ara)

 

Support Cast    : Bae Suzy (Miss A)

Im Jaebum (JJ Project)

Krystal Jung (Fx)

Choi Sulli (Fx)

Lee Jieun (IU)

Son Naeun (Apink)

And Others

 

Genre              : Comedy, School Life

 

Rating              : General

 

Length             : Chaptered

 

Previous Part > preview

 

Disclaimer       : The Cast(s) is not mine, but the plot is mine. Please don’t be a Plagiator and Re-   Post this fanfict without my permission. Happy reading, good readers ^^

 

Note                : Nama kucing Jiyeon disini, sama sekali gak ada hubungannya dengan nama anjing Key shinee atau siapapun. Itu murni untuk kepentingan pemulisan. Dan juga untuk beberapa tokoh yang sedikit dinistakan(?), Author minta maaf bagi yang merasa mengidolakan. Mohon pengertiannya ^^ (more…)


Mistake

Mistake

Cr. Poster by SongHye

Judul : Mistake

Author : Park Hyun Hwa

Genre : Romance, Sad, Hurt, School Life, Friendship.

Length : Oneshoot (5000+ wr)

Main cast : Kim Myungsoo a.k.a L (Infinite), Son Naeun (A-pink)

Other cast : Park Jiyeon (T-Ara), Park Jimin (BTS), Kim Jongin (EXO), Jung Daehyun (BAP), and others.

Disclaimer : Cast milik agensi, orangtua dan kita semua^. RCL please :).  Fanfic ini akan aku share dimana-mana dengan main cast yang menyesuaikan, jadi jika ingin memastikan fanfic itu plagiat atau bukan cukup lihat anam authornya saja 🙂 . Warning Typo(s) !

Happy readings all~~

 

~That was my biggest mistake. Please forgive me~

Kim Myungsoo, seorang laki-laki yang tidak terlalu pintar, yang berasal dari keluarga menengah keatas. Mempunyai wajah rupawan, sehingga tak khayal jika ia diidam-idamkan kaum hawa. Banyak perempuan yang ingin jadi pacarnya, berbagai cara banyak dilakukan agar menjadi seorang pacar oleh perempuan yang mengagumi Myungsoo salah satunya adalah mereka yang menembak Myungsoo duluan. Myungsoo juga sering taruhan dengan teman-temannya yaitu Kim Jongin, Park Jimin, Jung Daehyun.

(more…)


Thirteen Bucket List

13bl

| Thirteen Bucket List |

| Kim Liah |

| Oneshot |

| Park Jiyeon, Kim Myungsoo, Choi Minho|

| Romance, Angst, Friendship |

| PG-18 |

|Warning: This story purely comes from my mind based on KARA MINIDRAMA SECRET LOVE. No plagiarism. Be carefull of typo(s) |

  (more…)


Kiss The Girls (Chapter 2)

kiss the girls

Poster by olv
Title: kiss the girls
Scriptwriter: olv
Duration: chapter
Genre: School Life, Romance, comedy (maybe), little bit angst
Rating: PG -17
cast: jiyeon, suzy, iu, myungsoo, wonho, woo young
support cast: find himself

previous >> Teaser – Chapter 1

(more…)