KIM MYUNGSOO FANFICTION

Posts tagged “L Kim

Damn Words! [Part 1/2]

SlOZrJW0

Tittle » Damn Words!

Author » Namitsu Titi

Cast » Bae Suzy [Miss A], Kim Myungsoo [Infinite]

Genre » School-life, Romance, and Marriage-life

Rate » T+

Disclaimer » Semua cast milik orang tuanya masing-masing dan Tuhan YME. Popularitas Cast milik agency dan diri nya masing-masing. Tapi, alur cerita milik saya.

© 2015 Namitsu Titi

“Baiklah Suzy, karena kau sudah membuatku seperti ini, kau harus membuatku ‘senang’ saat ini juga, arraseo?”

Last present before HIATUS!

(more…)


[CHAPTERED] A WEIRDOS BOY CHAP 9

awb9


A WEIRDOS BOY

starred

Kim Myungsoo / Lee Jieun / INFINITE

written by Meongnamji

poster by GDesign (Meongnamji)

start:  June 5, 2013

end:

Length:

TEASER / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 /

9

.

.

.

(more…)


Aposta [1]

aposta-by-peniadts

Park Nukyeon’s Present

Aposta

#myungzy version#

 staring

Kim Myungsoo and Bae Suzy

also

Infinite, Park Jiyeon and Son Naeun as supported cast

 PG15 // Chaptered // Romance and School Life

Thank you to ThatGirl{Quotev} and poster goes to peniadts@cafeposterart

All of the cast are belong to God – Also published in personal blog

[NOT FOR A SIDERS]

I’m not crying because of you ; you’re not worth it
I’m crying because my delusion of who you were was shattered by
the truth of who you are

 

CHAPTER 1

(more…)


Love For A Year

Cover Love For A Year

 

Title: Love For A Year
Author: Kikyindriyani
Cast:
– Kim Myungsoo (Infinite)
– Son Naeun (A Pink)
Genre: Hurt, Angst, Sad
Ratting: PG 17
Lenght: Ficlet (2704 words)

Disclaimer: Semua cast adalah milik Tuhan dan agensi mereka masing-masing. But this story is MINE dan ide cerita pure dari hasil pemikiranku sendiri. Please don’t copas this story. Don’t be a silent reader. RCL please…

Annyeong… 😀

Aku author baru disini dan FF ini adalah FF yang pertama kali aku publish disini

Mian kalau jalan ceritanya tidak sesuai dengan judul

Dan mian juga kalau banyak typo atau kesalahan lainnya.

Komentar kalian akan aku terima apapun itu.

Karena aku sadar aku bukan penulis yang handal.

So… coment please 🙂

Happy Reading….

Satu tahun terdiri dari 12 bulan, 48 minggu, 336 hari, 8.064 jam, 483.840 menit, 29.030.400 detik. Selama itulah kau pernah singgah di hatiku dan menghiasi hari-hariku. Namun… semua berakhir saat…

(more…)


Chu for Innocent Girl

Chu-For-Innocent-Girl

Title:A kiss for the innocent girl.

Author:Hyebaby.

Cast:Lee Jieun a.k.a. Jieun/IU [SOLOIST].

Kim Myungsoo a.k.a. Myungsoo/L [INFINITE].

Leght:Ficlet.

Rating:PG-15.

Genre:Romance, Happy, Fluff.

Disclaimer:The Cast isn’t mine but the story is pure mine. Don’t be silent reader, don’t bash, don’t plagiat, happy reading 🙂

This Fanfiction also published on my own WordPress, IUFFiction, INDO FANFICTIONS, and maybe in other blog 😉

(more…)


It’s Hurt

Poster by americadoo @ Poster Channel

Title:It’s Hurt.

Author:Hyebaby.

Cast:Lee Jieun a.k.a. Jieun/IU [SOLOIST].

Kim Myungsoo a.k.a. Myungsoo/L [INFINITE].

Other Cast:Find it by yourself.

Leght:One shoot.

Rating:PG-15.

Genre:Romance, Sad, Hurt/Comfort, School live.

Disclaimer:Don’t forget to leave a comment, like, or share. And don’t plagiat this story, This story already published on my blog, IUFFICTION, and INDO FANFICTIONS.

(more…)


[Chaptered] The Two of Us – Prolog

the two of us

 

 

The Two of Us

|Casts: Bae Suzy (Miss A) and Kim Myungsoo (Infinite)|Other Casts: Jung Soojung (F(x)), Kim Jongin (EXO), OCs, and others|Genre: Friendship, Romance, Fluff, Drama, Slice of Life|Length: Chaptered|Rating: T|

-o-

[PROLOG]

(more…)


[CHAPTERED] A WEIRDOS BOY CHAP 8

awb8

 

Author : Meongnamji  | Length : Chaptered [TEASER] [CHAP 1] [CHAP 2] [CHAP 3] | [CHAP 4] [ CHAP 5 ] [CHAP 6] [ CHAP 7]| Genre : School life romance, fiction, fantasy | Main Cast : Kim Myungsoo INFINITE, Lee Jieun [IU] | Minor Cast : Sungyeol, Sunggyu and the rest of INFINITE members, others. | Poster : GDesign (Meongnamji)

 

PART 8

“ngomong-ngomong, kita mau kemana?”Tanya Jieun sambil memasang sabuk pengamannya. Myungsoo hanya meletakkan secarik kertas di hadapan Jieun tanpa bicara, lalu memasang sabuk pengamannya sendiri.

(more…)


[CHAPTERED] A WEIRDOS BOY CHAP 6

awb6

 

Author : Meongnamji  [@chanerds]| Length : Chaptered [TEASER] [CHAP 1] [CHAP 2] [CHAP 3] | [CHAP 4] [ CHAP 5 ] | Genre : School life romance, fiction, fantasy | Main Cast : Kim Myungsoo INFINITE, Lee Jieun [IU] | Minor Cast : Sungyeol, Sunggyu and the rest of INFINITE members, others. | Poster : GDesign (Meongnamji)

(more…)


[CHAPTERED] A WEIRDOS BOY CHAP 4

awbbb

Author : Meongnamji  [@chanerds]| Length : Chaptered [TEASER] [CHAP 1] [CHAP 2] [CHAP 3] | Genre : School life romance, fiction, fantasy | Main Cast : Kim Myungsoo INFINITE, Lee Jieun [IU] | Minor Cast : Sungyeol, Sunggyu and the rest of INFINITE members, others. | Poster : GDesign (Meongnamji)

A/N : sebelumnya aku mau ngucapin MAKASIH BANYAAAAK buat yang masih setia nunggu ff yang hampir lumutan dan jamuran ini TT maaf update kali ini juga lama banget T_T dan setelah ini juga bakal lebih lama/? Soalnya banyak uts dan acara sekolah *malah curhat* okedeh moga part ini memuaskaaaaaaaaan hope you like it and enjoy reading! <# (more…)


[FICLET]..BROTHER..

BRT

TITLE” BROTHER

GENRE” Family

LENGTH” One Shot

AUTHOR” kharinstar*

MAIN CASTS” Kim Myung Soo | Kim Han Soo(OC)

OTHER CASTS” Find By Yourself

RATING” PG-15

DISCLAMER” Casts belongs to god,family,fans,and agency But story real mine!

SUMMARY”

‘Kau menyayangiku jauh sebelum aku menyayangimu’ –Myungsoo

‘Adik laki-laki yang menyebalkan dan kasar..’ –Hansoo (more…)


[CHAPTERED] A WEIRDOS BOY CHAP 3

awb2

Author : Meongnamji  [@chanerds]| Length : Chaptered [TEASER] [CHAP 1] [CHAP 2] [CHAP 3] | Genre : School life romance, fiction, fantasy | Main Cast : Kim Myungsoo INFINITE, Lee Jieun [IU] | Minor Cast : Sungyeol, Sunggyu and the rest of INFINITE members, others. | Poster : GDesign (Meongnamji)

A/N : HOLA meonG here again! Kali ini masih bawa ff yg sama, kelanjutan kemaren2 yaitu chap tiganya AWB ^w^ adakah yg nunggu part ini keluar? *I hope so >~<* MAAF BANGET TIAP AKU UPDATE PASTI LAMA!>~< abis banyak kendala hikhiks *apa*

dan yaaa di part ini………akhirnya………..kedok si Myung akan terbuka! *ketuk beduk* *abaikan,absurd*

Moga ga mengecewakan deh. Happy enjoy MyungU shippers<3 (more…)


[Songfic] Officially Mising You (Myungzy ver)

image33

Nama Author : Jane Park
Length : Songfic, Ficlet
Genre : Romance, Fluff
Rating : G
Credit cover: Haru No Sakura
Cast:
-Kim Myung Soo / L (Infinite)
-Bae Soo Ji / Suzy (Miss A)

Disclaimer: This story is belong to me. I posted on my blog too. Sorry if there is any typo or something like that 🙂

(more…)


Memories [PROLOG]

myunamries

 

 

 

Author :  Sparkyuminsoo

Genre : Romance , Humor , Hurt/Comfort

Rated: PG-15

Main Cast :

Kim Myungsoo

Ban Nam Gyu

 

Namgyu-ah saranghae ..

Ya !! Jangan terlalu banyak makan permen , tenggorokanmu bisa sakit !!

Gyu-yaaaaa  hahaha lucu bukan ?? Aku akan memanggilmu Gyu-ya sekarang kkk~

Ban Nam Gyu Neo naekkoya !

Enjoy ^^

(more…)


[Songfic] 60 Seconds

Nama Author : Jane Park
Length : Songfic, Ficlet
Genre : Romance, Sad
Rating : G
Credit cover: springeous at posterdesigner
Cast:
-Kim Myung Soo / L (Infinite)
-Bae Soo Ji / Suzy (Miss A)

Disclaimer: This story is belong to me. I posted in my blog too. Sorry if there any typo or something like that 🙂

(more…)


[Songfic/Ficlet] Love U Like U

image

Nama Author : Jane Park
Length : Songfic, Ficlet
Genre : Fluff, Romance
Rating : G
Credit cover: saarah @ highschoolgraphics
Cast:
-Kim Myung Soo / L (Infinite)
-Bae Soo Ji / Suzy (Miss A)

Disclaimer: This story is belong to me. I posted in my blog too. Sorry if there any typo or something like that 🙂
(more…)


[CHAPTERED] A WEIRDOS BOY CHAP 2

awb

Tittle : A Weirdos Boy | Author : Meongnamji | Length : Chaptered [CHAP 1] [CHAP 2] | Genre : School life romance, fiction, fantasy | Main Cast : Kim Myungsoo INFINITE, Lee Jieun [IU] | Minor Cast : Sungyeol, Sunggyu and the rest of INFINITE members, others. | Poster : GDesign (Meongnamji)

A/N : HOLAA!! Akhirnya aku update juga ini part setelah berminggu-minggu T^T maaf semua readers yang nunggu chap ini, aku sibuk *sok banget ini* sama testing, mos, mana sakit-sakitan mulu, terus modem baru diisi dan beginilah akhirnya haft T___T selain itu jg mau nulis kadang ga ada ide sama sekali, banyak halangan pokoknya maafkaaaaaaaaaaaaaan T_________T

Okelah here part duanya. Hope you like it all MyungU shippers<3 ! (more…)


[VIGNETTE] When You’re Gone…

 

WYG
Title: When you’re gone

Genre: Family,Romance,Sad

Rating: General

Main Casts: Kim Myung Soo|Kim Yui(fic)|Bae Suzy

Other Casts: Lihat Di cerita..

Length: Vignette/oneshot  2000w>

Author: Kharinstar*

Disclamer: Tokoh adalah milik tuhan yme dan ide cerita adalah milik otak saya

A/N: Cerita ini terinspirasi dari sebuah lagu k’pop berjudul ‘COMA’ yang dinyanyikan oleh boygroup B.A.P


Happy reading and DON’T BE A SILENT READERS PLEASE..
(more…)


[Ficlet] Dream

cover_ff_dream_luvixajung

Title: Dream

Author: Luvixa Jung | Genre: Romance, Fluffy Angst, Alternate Universe | Length: Ficlet | Rates: T

Main cast(s): Park Jiyeon (T-ara) & Kim Myungsoo (Infinite)

Disclaimer:
Luvixa Jung © 2013. FF ini murni hasil karya saya tanpa ada unsur menjiplak/menyadur karya orang lain yang telah ada. Semua cast yang hadir merupakan milik dirinya sendiri, Tuhan, semua orang, keluarga, dan agensi mereka masing-masing.

A/N:
Tidak ada cuap-cuap yg akan saya utarakan. HAPPY READING!

Published: FamiLy Of Fanfiction@wp.com

(more…)


Lost of Memory ( 2 of ? )

Lost of Memory copy

Author                         : Yeondiary

Cast                             : Kim Myungsoo (Infinite), Park Jiyeon (T-ara)

Sub Cast                      : Kim Hyun Joong, Kim Yoo Jin

Length                         : Chaptered

annyeong…..

Akhirnya selesai juga part ini. Adakah yang menunggu FF ini? Hehehe…

#authorngarep 😛

This Fanvid klik.

Mianhae jika banyak typo bertebaran ne

Happy Reading…..!!!!!!!  (more…)


[CHAPTERED] A WEIRDOS BOY CHAP 1

myungu

Tittle: A Weirdos Boy | Author: Meongnamji ( Uniteen’s G ) | Genre: Fiction, fantasy, schoolife romance | Length: Chaptered – CHAP 1 | Rating: 13+ | Main cast: L as Kim Myungsoo | IU as Lee Jieun | Minor cast: Jei FIESTAR, Sungyeol & the rest of INFINITE, others | Backsong: INFINITE & IU’s songs | Poster: GDesign  ( Meongnamji / Uniteen’s G )

A/N           : HOLA! Here ya! Aku bawa part satunya aokaok >< harap dimaklum karena ff ini akan banyak hal absurd & gak masuk akalnya /ya iyalah namanya juga fiksi wkwk/ tadinya aku ragu mau lanjut, tp ggr baca komen dari ‘clenix’ pertama kali jd semangat buat lanjut. Jinjja gomawo ya ❤ hope you like it!!!! (more…)


[TEASER] A WEIRDOS BOY

hufet

Tittle                      : A Weirdos Boy

Author                  : Meongnamji ( Uniteen’s G )

Genre                   : Fiction, fantasy, schoolife romance

Length                  : Chaptered

Rating                   : 13+

Main cast             : L as Kim Myungsoo | IU as Lee Jieun

Minor cast           : Jei FIESTAR, The rest of INFINITE, others

Backsong             : INFINITE & IU’s songs

Poster                   : GDesign  ( Meongnamji / Uniteen’s G )

A/N                        : HOLA! Ini fanfict kedua yang aku post disini. Untuk kali ini aku bikin teasernya dulu, kalo banyak yang minat / mau lanjut bakal aku lanjutin, soalnya ff sblmnya cm dikit yg baca -_-a  oKai, kali ini aku bawa pairing MyungU, my favo ❤ entahlah, aku cuman suka Myung dipairing sama IU & Jiyeon .__. Trs kan Myungyeon rata2 banyak ffnya, tp kalo MyungU itu dikit /sobs/ jadi ini khusus buat yang suka MyungU /like me/ diluar sana ^_^ Kalo ga suka ga usah baca aja, bagi yang suka happy reading<3 (more…)